Hieronder vind u voorbeelden van wat – Bronsdak voor al uw platte en hellende daken – voor u kan betekenen. Op onze Facebook pagina zie je de meest recente werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd!

Hieronder het project Brem in Deventer. De eerste 2 foto’s zijn vooraf. Duidelijk nog werk aan de winkel! De laatste 2 foto’s zijn nadat het werk is afgerond. Dit dak kan er weer jaren tegenaan!

Verder hebben we een project in Apeldoorn succesvol afgerond, hieronder de foto’s.

En ook ons project op de Roosendaalseweg in Arnhem is afgerond.

Dakinspectie

Uw staat er niet dagelijks bij stil, toch heeft ook een dak eens in de zoveel tijd een keer onderhoud nodig. Het dak is nu eenmaal geen plek waar je dagelijks even komt. Vaak komt uw er pas achter als het lekt, en uw dus eigenlijk al te laat bent. Voorkom daarom met een jaarlijkse dakinspectie onnodige hoge onkosten. Wij bieden uw een vrijblijvende dakinspectie op maat. Voor elk dak een perfecte oplossing. Kies bewust voor de specialist – Bronsdak!

Daklekkage

Zeker weten dat u met een betrouwbaar bedrijf zaken doet en de werkzaamheden aan uw dak of schoorsteen deskundig worden uitgevoerd? Bij daklekkage aan uw pand is het verstandig om in zee te gaan met een erkend en vakkundig bedrijf . Zo voorkomt uw hoge onnodige kosten. Heeft uw last van daklekkage? Twijfel niet en neem direct contact op. Wilt u nog sneller contact? Druk dan rechtsonder op onze WhatsApp knop en een medewerker kunt u gelijk te woord staan. Wij kunnen uw dan adviseren en uw wensen bespreken. Desgewenst kan er een passende offerte op maat uitgebracht worden.

Uiteraard bieden wij u deze services aan tegen concurrerende prijzen en met vakmanschap die u mag verwachten.

Bronsdak Arnhem – Voor al uw platte en hellende daken.